Dagje uit

Avontureneiland Kameleondorp

June 21, 2022

Op het avontureneiland Kameleondorp kan je kennis maken met de figuren van de schippers van de kameleon Hielke en Sietse. Er is van alles te beleven in het Kameleondorp.

Wat kan je er beleven?

Wanneer je naar avontureneiland Kameleondorp komt dan heb je drie keuzes.

Je kan kiezen om de grote tour te doen die 4,5 uur duurt. Hierbij ga je naar de Kameleonboerderij, de vaart rondom de boerderij en het kameleon avontureneiland bezoeken.

Als tweede kan je kiezen voor de kleine tour, waarbij je de Kameleonboerderij gaat bezoeken en de vaart rondom gaat doen.

Als laatste kan je kiezen voor het avontureneiland.

Maar wat zijn deze attracties?

De Kameleonboerderij. Dit is het nagebouwde dorp Lenten uit de boeken van de schippers van de Kameleon. Tijdens deze tocht moet je het mysterie oplossen door een code te kraken. Door met de pratende melkbussen te praten die bij elke bushalte staan, helpen zij je met je avontuur en geven ze aanwijzingen om dichterbij het kraken van de code te komen. Een leuk avontuur voor de echte speurneuzen onder ons.

Ook vind je er de verschillende bekende gebouwen. De cel van Zwart, het gemeentehuis, het huis van de familie Klinkhamer en nog veel meer!

De vaart rondom het dorp wat gedaan wordt door een Kameleonfiguur, is een vaart waarbij je langs plekken komt waar dit verhaal zich heeft afgespeeld. Aan boord is er voor de kinderen nog een klein geheim te ontdekken.

Als laatste heb je het avontureneiland waar je kennis maakt met de 4 basiselementen en je verschillende paden en moerassen moet overtreffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *