Nieuws

Een Donald Duck abonnement afsluiten voor je kind?

July 22, 2021

Wil jij een Donald Duck abonnement afsluiten voor je kind? Iedere week het leukste weekblad van Nederland automatisch op je deurmat? Met de Donald Duck beleef je de leukste avonturen met de grappige oom Donald, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, oom Dagobert, Katrien en alle andere bewoners van Duckstad.

Lachen om de leukste moppen uit de moppentrommel en van de bijzondere uitvindingen die door Willie Wortel worden uitgevonden.

Donald Duck maakt het leven van iedereen een stuk aangenamer. De leukste vriend van de hele familie. Lekker om weg te bladeren, om aan je neus voorbij te laten gaan of anders om naar te grijnzen!

Voordelen van een Donald Duck abonnement

Om je kind een leuk cadeau te geven waar hij/zij heel veel plezier aan beleeft is dit het perfecte kado. (Kleine) kinderen houden namelijk erg van Donald Duck en zullen enorm genieten van alle leuke verhalen, plaatjes en kleurplaten. Een abonnement is ook een goede optie om je kind op het gebied van lezen en taal te stimuleren.

Plaatjes, kleurplaten, grappige moppen en Donald Duck weekblad.

Bij het begin van het nieuwe schooljaar zet je kind immers de stap naar een nieuwe levensfase en is dit een mooie aanvulling op de veranderende leefsituatie.

Het stimuleert het lezen en het leren van de taal.

Aan de hand van welk abonnement je neemt, komt de Donald Duck iedere week bij je thuis bezorgd. Je kan ook een combinatie van meerdere abonnementen nemen, zodat je kan blijven genieten van Donald en zijn vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *